dissabte, 15 de març del 2014

TRENS DIGNES (A partir de Tarragona)



Sembla que encara no és oficial, però a partir del següent cap de setmana (22-23 d’abril) hi haurà modificacions als horaris dels tres que surten o arriben al nostre territori. Així, el que surt de l’estació de l’Aldea a les 6:26 (perdoneu si no poso l’hora exacta), sortirà a les 6:16, o sigui, 10 minuts abans. Un altre que canvia d’horari és el que sortia de Tarragona sobre les 14:30 i que arribava a l’Aldea abans de ¾ de 4 de la tarda, sortirà de Tarragona a les 14:05.
Algú pot pensar que intercalaran nous trens, però res més lluny de la realitat. Pel matí, de l’Aldea, el següent sortirà sobre les 8 i per la tarda de Tarragona sobre les 16:00, si fa o no fa, com ara. No seria molt més lògic que en sortís un sobre les 7 del matí que permetés arribar a Tarragona sobre les 8 i a Barcelona a les 9? Sembla que la lògica de les autoritats del transport català és diferent a la nostra.  
On si hi haurà una major freqüència de trens serà entre Tarragona i Barcelona i viceversa.
Per tant, tots aquells que van assíduament a Tarragona y Barcelona amb el tren de les 6:26 hauran de matinar una mica més i si tornaven amb el de les 14:30, ara no ho podran fer a l’avançar-se quasi ½ hora i segur que molts hauran de marxar de Tarragona a les 16:00 amb el consegüent retard en l’arribada. 
 
Conclusió. Una vegada més, les Terres de l’Ebre seran les grans perjudicades. Fa uns mesos es va crear la Plataforma pels Trens Dignes. Feina tenen si volen millorar les freqüències de pas dels trens pel nostre territori.