diumenge, 15 de juny del 2014

MONICA OLTRA, EXPULSADA



El grup parlamentari del PP de les Corts Valencianes (amb diversos imputats per corrupció) van votar la expulsió de la diputada de Compromís Monica Oltra, el flagell parlamentari de la casta valenciana, per un període d’un mes. Des del meu punt de vista és una forma abusiva i arbitrària de fer servir la majoria absoluta que tenen.
Em sembla inaudit que unes poques persones que ostenten la condició de diputats puguin decidir el futur més immediat d’una persona que ha estat escollida diputada per la voluntat de milers de ciutadans i que s’ha guanyat les simpaties de molts d’altres que, com jo, només li podem donar un suport moral perquè som votants d’altres circumscripcions electorals.  
Els que seguim la política coneixem la forma de comportar-se de la diputada de Compromís. Els seus mètodes (fins i tot amb samarretes al·lusives a alguns polítics com per exemple Camps) segur que no són del grat dels diputats del PP, molt més partidaris de portar corbata i bosses de Louis Vuitton.
Per a conèixer exactament l’actitud prepotent que adopten els polítics que disposen de majoria absoluta, s’ha d’estar allí. Hi ha que viure-ho en les pròpies carns! Quan ells parlen sembla que tenen el do de la veritat absoluta i la resta, a part de tenir un paper secundari i sovint residual, només els hi queda acatar com ovelles i assumir-ho o revelar-se.
Mònica Oltra ha demostrat sempre que és una dona valenta i que lluny d’acatar la dictadura imposada per Juan Cotino des de la presidència de les Corts Valencianes, ha optat per revelar-se i plantar-los-hi cara. I mai ha estat mancada de raó, per tant, les seves intervencions tenen un plus afegit que les fan úniques a la cambra.  
Aquest atreviment li ha costat més d’una desconsideració i també algun insult des de les bancades populars. Però aquests fets no es mesuren amb la mateixa vara que sé li aplica a la Oltra. Els diputats del PP de les Corts Valencianes sembla que tenen immunitat fora i dintre de la cambra, encara que estiguin imputats per corrupció. La resta no.
    
http://www.vilaweb.cat/noticia/4189925/20140508/escandol-corts-valencianes-lexpulsio-monica-oltra.html