diumenge, 29 de juny del 2014

ROIG DESTENYIT



Al trist paper de la Roja al Brasil sé li ha de sumar el penós tracte que van dispensar als pocs aficionats que van desplaçar-se fins l’aeroport de Barajas per a donar-los la benvinguda i mostrar-los el seu suport.
Vist el que es va veure, és evident que no s’ho mereixen. La Roja a Brasil es va destenyir i en arribar a Madrid van donar la seva pitjor imatge sortint per una porta del darrere per evitar els aficionats. Lamentable!
Però més lamentable encara va ser l’actuació del jugador del Barça Jordi Alba. Sembla ser que un periodista va criticar l’actuació dels primers partits del mundial, els que, precisament, la Roja va perdre en front d’Holanda i Xile. I Alba no ho va saber encaixar en esportivitat. Vaja, que es va molestar...
Un dia, un periodista espanyol va apropar-se al jugador del Barça per a fer-li unes preguntes i es va mostrar groller. Una actitud impròpia d’un personatge públic que deu part de la seva fama a la premsa esportiva i els mitjans de comunicació. Però el pitjor de tot és que el periodista esbroncat no era el mateix que havia escrit la crònica criticant el seu joc.
Uns fets lamentables i que ni en el pitjor dels casos haurien d’haver passat.  
Igual estaven empipats per no rebre la prima de 600.000 euros que havien exigit per revalidar el títol de campions del món.
Què es fotin!!