dissabte, 7 de juny del 2014

FUTBOLISTES MILEURISTES



La prima de 720.000 euros per guanyar el mundial de futbol del Brasil portarà cua. I jo que me’n alegraré!  
Segons les informacions periodístiques, la Federació Espanyola de Futbol va oferir els jugadors les mateixes primes que fa 4 anys al mundial de Sud-àfrica, però els jugadors haurien rebutjat l’oferiment. Bé pels jugadors, un cop més han donat una gran mostra de solidaritat i comprensió cap a la resta dels ciutadans d’aquest país que no arriben a final de més o tenen dificultats per a fer-ho.
L’actitud dels jugadors de la Roja és una immoralitat. Totalment d’acord amb la iniciativa del gruo parlamentari d’Izquierda Plural de voler limitar les primes que perceben els esportistes d’elit. Si finalment el PP i el PSOE voten en contra de la proposició no de llei, no només seran còmplices d’aquest disbarat, sinó també responsables (de fet ja ho són) de que tributin fora d’Espanya i que els seus impostos no es puguin destinar a projectes socials del nostre país.
Casos com aquests s’haurien de regular per llei i permetre que els jugadors poguessin destinar els impostos que paguen a finalitats socials.
Tots els xiquets, sigui quina sigui la seva condició social, els tenen com un exemple a seguir. Però quan te’n adones com són, penses que en realitat són un mal exemple.
De ben segur, els jugadors aficionats que defensen els colors de qualsevol equip local o de barri i que, tal vegada, no arriben a mileuristes, els podrien donar tota una lliçó de comportament solidari.