divendres, 20 de juny del 2014

ELS JUGADORS DE LA ROJA S'HAN QUEDAT SENSE PREMI

Titulars imaginaris.
 
-Els jugadors de la selecció espanyola de futbol hauran de pagar 600.000 euros com a càstig per no passar de la primera ronda.
 
-Quan van demanar una prima de 600.000 euros, els jugadors de la selecció espanyola ja sabien que no la cobrarien. Va ser una petita broma que volguérem gastar –va declarar un jugador que va demanar mantenir-se en l’anonimat-. 
 
-Els jugadors de la Roja imiten a Xavi, Cesc i Costa i es busquen equip fora d’Espanya. Després del fracàs sembla ser que no tornaran a Espanya ni durant les vacances.  
 
-La Roja va guanyar a la Roja per 2-0. La premsa més afí a la Roja espanyola va voler dissimular així la segona derrota consecutiva de la selecció estatal. D’aquesta manera no sé sap qui ha guanyat ni qui ha perdut, va declarar un dels directors. 
 
-Els periodistes unànimes: Després del ridícul, prometem no dir més de la fúria espanyola i en lloc de la Roja, direm la Descolorida.  
 
Declaracions d’alguns jugadors (també imaginàries) 
 
Ramos: Menys mal que no ha calgut arribar als penals
 
Costa: Si ho arribo a saber no em nacionalitzo espanyol
 
Casillas: Hauria preferit ser suplent com al Madrid
 
Del Bosque:  Tot estava previst... No passar de la fase inicial ha estat per a compensar. Abans, Espanya no passava mai de quarts. Amb tantes finals havíem sortit de la nostra mitjana. Calia que ens eliminessin ràpidament.