divendres, 8 de març del 2013

CORRUPCIÓ AL PP: TOTS HO SABÍEM, NOMÉS CALIA CONFIRMAR-HO



Una pregunta estúpida: HI ha algú per aquí que no relacionava el cas Gürtel amb el finançament irregular del PP? De debò que no ho havies relacionat? Ah! Perdona... No t’havia entès...
Ja fa anys que s’havia destapat la trama Gürtel que afectava sobre tot al govern del PP de la Comunitat Valenciana (no estem parlant del PP? Pos Comunitat Valenciana, no es mereixen res més)
Tothom veia que a Camps li havien regalat els vestits (tratjus) i que la Rita Barbarà havia rebut bosses de Louis Vuitton (Tu no? Cóm havíem quedat?)
El diner és molt llépol. Fins i tot més que una caldereta d’arròs de llamàntol. Agrada a tothom i ningú n’és al·lèrgic. Ma més a més crea addicció i no té contraindicacions.
Amb aquest panorama només hi manquen dos factors: algú sense escrúpols que estigui disposat a guanyar diner fàcil i algú corrupte que s’avingui al a participar en el joc per interès purament persona.
Al PP de València(com el de Mallorca o el de Madrid) hi havia gent (fins i tot molta gent) disposada a parar la ma a canvi de no invertir res. Era un joc arriscat, però si tens factors que juguen a favor teu, el risc és molt menys. De quins factors estic parlant? Evidentment de jutges i magistrats amics que puguin absoldre’t en cas d’imputació.
Fins ara havia sortit tot força bé. Els únics que havien pringat eren el Correa i companyia i de la part contrària personatges com Jaume Matas, que estava imputat en més casos que pèls tenia al cap. Però com el balanç era força positiu, es pot afirmar que el risc havia valgut la pena.
I al bell mig de tot (aquesta expressió sempre m’ha sobtat), un personatge clau: el tresorer del PP o sigui, Luis Bárcenas. A aquest personatge tan fatxenda li faltaven mans. Una per agafar els diners, l’altra per a repartir-los i l’altra per a fer-se ell un raconet de 38 milions d’euros... A què no pot ser que tingués tres mans? Veieu com ja us deixa jo que li faltaven mans... I això que, segurament, no sabem tot el que passava...
Bé, finalment sembla ser que s’ha identificat l’eslavó perdut. Un simi? No, Bárcenas, no estem parlant d’ell? Sense dubte era el personatge clau. Fins i tot, el PP, devia de tolerar les seves activitats. Era com un agent de canvi i borsa que et fa guanyar molts diners, però sense canvi i sense borsa. El negoci era rodó per a tots. Bé, per a tots potser no, ja que els diners havien de sortir d’algun lloc. D’on? I encara m’ho preguntes? Del diner públic que es recapta via impostos que paguem dos tontos: tu i jo. Perquè dubto que els paganos siguem molts més...
Avui informen els diaris que la policia ha acabat per relacionar la trama Gürtel amb el finançament il·legal del PP i després direm que la policia és tonta. De tonta no té un pèl; una mica lenta potser sí.
Per cert, JO NO VAIG VOTAR EL PP...I TU?