dimarts, 9 de setembre del 2014

AMPOSTA ‘EN COLORS’



Una vegada més, la Revista Amposta torna a treure la cara més bonica de la ciutat, una Amposta en colors on el blanc i negre no té cabuda.
Després d’anunciar-nos la gran participació ciutadana que van tenir els actes de la passada Festa Major (quina novetat!), porta tot un àlbum de fotos de la majoria d’aquests actes. També parla de les festes del Poble Nou que van tenir lloc una setmana abans.
A partir d’aquí, que si s’ha comprat un nou equip de neteja viària per a la ciutat, que si han començat les obres del carrer Major i la plaça de l’Ajuntament, que si s’ha presentat el primer festival d’ornitologia de Catalunya... Tot molt bonic i preciós...
S’ha d’anar fins l’espai que tenen reservat els grups polítics (inclòs CiU), concretament el d’ERC per adonar-te’n que Amposta també té blanc i negre.
Fins allí no hi diu res de la protesta ciutadana que va tenir lloc durant les festes, com a conseqüència de les obres esmentades degut a la nul·la voluntat de l’alcalde de canviar el projecte i acceptar els suggeriments dels veïns.
Evidentment tampoc parla de la monumental xiulada que va rebre el propi alcalde durant el concurs nacional d’emboladors (la qual cosa ja em sembla molt més lògic), però no fer-se ressò d’una protesta ciutadana que va sortir per diferents mitjans de comunicació de les nostres Terres, ja em sembla, fins i tot, una falta de respecte als ciutadans d’Amposta.
L’equip de govern es pensa que perquè la ciutadania els hi renova la confiança cada quatre anys, la gent d’Amposta som babaus i que gràcies a això el xollo els hi durarà sempre. Però algun dia se’ls hi té que passar factura i no sé perquè, intueixo aquest dia està a punt d’arribar.

Potser llavors ens assabentarem de les notícies que durant tots aquests anys no han sortit a la Revista Amposta i fins i tot podem arribar a tenir alguna sorpresa.