divendres, 12 de setembre del 2014

SEMBLA SER QUE TORNEM A SER PORTADA...

Recordeu el 12 de setembre de 2012? Xiqüelos i Xiqüeles del Delta fórem portada del diari Ara, una portada per emmarcar si no hagués segut perquè l’editorial del diari es va negar a donar-nos la còpia amb més resolució. Aquesta portada va tenir un gran pes específic a l’hora de donar-nos el Premi Amposta atorgat per la premsa local.
Aquest anys sembla que hem tornat a repetir portada, però d’una forma molt més humil. El Periódico (també a dues pàgines) porta una gran foto de la capçalera de la V. S’hi pot veure tota la part més propera al vèrtex. Si t’hi fixes bé s’hi veu un petit rogle de color blau (blau delta?) al bell mig d’una plaça.



L’Ebre menys territorial. Ahir per la tarda em va trucar Ramon Bel. Ne va fer en nom del setmanari l’l’Ebre. Volien una goto de la colla castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta de forma immediata (abans de les 8 que tancaven edició i ja eren 2/4 de 7)
Ràpidament vaig deixar un missatge a la pàgina del Grup d’Amics dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i em van respondre que una periodista ja s’havia posat en contacte amb ells. És de suposar que des de la colla se’ls hi va fer arribar alguna foto.
La sorpresa ha estat que avui no n’hi havia cap. Ni de la nostra colla ni tampoc dels Xics Caleros, l’altra colla del territori. De fet hi havia molt poques fotografies de l’expedició ebrenca que va acudir ahir a Barcelona a celebrar els actes de la Diada nacional de Catalunya. La majoria de les fotos que publiquen són cedides

Amb el fàcil que és que hi vagi algú a fer fotos i amb els mitjans que hi ha avui en dia per enviar-les ràpidament. De pena!