dimarts, 23 de setembre del 2014

UNA JOVE PAGA 15.000 EUROS PER A POSAR-SE UN TERCER PIT

Imagino que aquesta notícia la podreu escoltar o llegir a diferents llocs. Si tu, a mic lector és la primera vegada que la llegeixes, tranquil encara l’has d’escoltar o llegir moltes vegades més, ja que, segur, se’n parlarà extensament.
A mi m’ha me la fet arribar mon fill Albert enllaçant-me la web de Cuatro.

Bé, dit això, ara el que toca és que us doni la meva opinió.

1er. La jove en qüestió es diu Jasmine Tridevil, té 21 anys i, a part de ser de Florida, és una espavilada que busca fama.

2n. Diu que ha pagar 15.000 euros. Mentida, si és dels Estat Units haurà pagat en dòlars i per tant, el muntant és una mica superior: 19.275 dòlars al canvi d’avui, la qual cosa em fa pensar que la tercera mamella li ha costat 20.000 dòlars i que han arrodonit la xifra des euros.

3r. Evidentment, la Jasmine espera recuperar en escreix aquesta xifra donant exclusives sortint per la televisió, revistes, etc. D’aquí que digués que era una espavilada.

4t.- No cal dir-ho que el que ha fet és contranatural. Si les dones tinguessin 3 mamelles, els homes naixeríem amb 3 braços.

5è.- Com a conseqüència d’això encara veurem algun home que es fa col·locar un tercer braç, encara que sigui ortopèdic.


6è.- Ja per acabar. Sabeu per què els pollastres no tenen mans? Per què les gallines no tenen mamelles. En definitiva, les mamelles de les dones i les mans del homes estan estretament relacionats. No hi cal donar més voltes.