divendres, 12 de juny del 2015

PRIVAT QUE LI HE FET ARRIBAR A ADAM TOMÀS

Bona tarda Adam.
Et vull manar la prima feia com alcalde. Tranquil que no entorpirà per a res ni el teu programa ni la teva línia de govern.
No sé si passes per la  carretera del canalet de la Ràpita. Si ho fas te’n hauràs adonat de que de les palmetes que hi havia fa només 1 any, no en queda pràcticament cap, degut a la plaga del morrut roig. Ara és un paisatge desolat.
La meva proposta és repoblar tot aquell espai fins el final del terme. No cal que sigui amb palmeres (encara que hi ha varietats que el morrut roig no ataca) Podria ser amb arbres autòctons, com per exemple xops.
Estaria bé que el dia de l’arbre (crec que quan comença la primavera) els escolars de tots els col·legis d’Amposta hi participessin plantant-ne un. Si no s’acaba en un any, en dos i sinó en tres. El fet és repoblar-ho.
Evidentment es podrien buscar suports institucionals (Medi Ambient, Diputació...), però també d’empreses privades que hi volguessin col·laborar. Sempre estaria bé posar algun cartell per a que la gent sabés qui hi ha donat suport.

Bona feina!!