dimecres, 4 de setembre del 2013

A MESSI SE’L POT PERDONAR



Varem poder veure a Messi acompanyat pel president del Comitè Olímpic Espanyol que, a la vegada també és el president de la candidatura de Madrid, lluint la samarreta de la candidatura i també aguantant una bandera (òbviament de la candidatura Madrid 2020)
Sé li ha de tenir en compte a Messi què hagi donat suport a la candidatura de la capital i cort de l’imperi?
Des del meu punt de vista, no. No es pot dir que es tracta d’un pecat de joventut perquè Lionel ja té 25 anys i fins i tot és pare, per tant, sap molt bé on es fica. Per una altra banda cal recordar que estem parlant del millor jugador del món en l’actualitat i, possiblement, de tota la història del futbol. Fins i tot per davant de Pelé. Per tant, quan un jugador assoleix aquest nivell, a part de les seves obligacions que són la de jugar al futbol i atendre els compromisos que té com a jugador, però també amb els seus patrocinadors, també ha de cedir la seva imatge per a d’altres causes com per exemple la de donar suport a la candidatura de Madrid que mira d’aconseguir la olimpíada de 2020.
Per tant, mentre Messi segueixi donant dies de glòria al Barça, aconseguint títols per a la entitat i fent-nos gaudir del seu talent, opino que sé li ha de perdonar si en un moment puntual donar suport a la candidatura d’una ciutat que representa l’antítesi dels nostres valors.