dilluns, 23 de setembre del 2013

TOT LLIGAT



Quan veus assemblees de compromissaris com la que fa ver ahir el Reial Madrid, te’n adones que Florentino ho té tot lligat i ben lligat i l’oposició (si la hi ha) no té la força suficient per poder inquietar-lo.
Sembla ser que al Reial Madrid els hi és ben bé igual si guanyen títols o no. Amb un fitxatge espectacular per temporada que generi la dosi necessària d’il·lusió, Florentino en té més que suficient.
Evidentment no faré un anàlisi exhaustiu sobre com va anar l’assemblea, però si que us comentaré aquells aspectes possiblement més mediàtics.
Com no podia ser d’una altra manera, el president blanc va tornar a parlar de la décima. Porten un bon grapat d’anys fent-t’ho i segur que un any l’encertaran. Possiblement aquesta situació creï una dosi innecessària de pressió, però ja s’ho faran...
Sobre Gareth Bale (que vale més de 100 milions d’euros) va dir que marcarà un cicle al club... Quantes vegades s’haurà dit el mateix de jugadors que ja no estan al Madrid com per exemple Özil o Kakà?
Finalment em va sobtar que d’Ancelotti  digués que era l’entrenador ideal per a portar endavant el projecte del club, mentre que a Mouriho el qualificava  com el millor entrenador del món. Però ja sé sap que d’special one només n’hi pot haver un i s’hi n’hi haguessin més, s’haurien d’anar eliminant com a la pel·lícula dels Immortals.  
Des de fora opino que a Florentino ja fa anys que sé li veu el llautó, però torno al que deia al principi: de moment no té oposició.
Potser els diners no se’ls hi acabaran, al menys, mentre hi hagin entitats bancàries que estiguin disposades a col·laborar a que els capricis del magnat de la construcció es facin realitat, però el crèdit personal, a manca de resultats (sobre tot la décima), pot acabar-se esgotant.
Vull recordar que una vegada ja haver de marxar per la porta del darrere...