divendres, 29 de novembre del 2013

TÉ UNA PREGUNTA PER A MI?




Rajoy està acostumat a canviar les regles del joc. Recordeu aquell popular programa que es deia Tinc una pregunta per vostè? Es portava un polític de primera fila, començant per qui era llavors el President del Govern José Luis Rodríguez Zapatero. Potser recordareu que li van preguntar quan costava un cafè... Una pregunta aparentment molt senzilla, no exempta de dificultat per a una persona que, de ben segur, estava poc acostumada a pagar-los. L’èxit del programa, emès per la 1 de TVE va ser inqüestionable.
Dimecres passat, a la cimera Hispano-Francesa a Madrid, davant el President de la República Francesa François Hollande, Rajoy va invertir el guió i, si abans, la sorpresa era l’al·licient del programa, en aquest cas, es va poder veure al President Espanyol en el seu més pur estil: va pactar una pregunta amb un periodista i, en un moment donat de la roda de premsa conjunta, li va fer com si res, una pregunta sobre la independència de Catalunya. Llavors, Rajoy, es va treure la xuleta i li va respondre amb tota la naturalitat del món i, una vegada més, ens va advertir sobre el negre futur que ens espera si ens allunyem d’Espanya.
Ho he dit mil vegades i ho seguiré dient mentre Rajoy no se’n vagi: És el pitjor líder polític que he conegut mai. No recordo ningú fes una roda de premsa o bé amagant-se al darrere d’una pantalla de plasma per evitar determinades preguntes o s’ho portés tot apuntat des de casa per a no dir res inoportú, al mateix temps que no deixa res a la improvisació. 
  
Les rodes de premsa de Rajoy són molt esperpèntiques igual com ho és la seva situació política on ha estat esquitxat per tot l’enrenou de Bárcenas i el finançament irregular del PP i com Don Tancredo...
Ahir va dimitir el president de la UGT d’Andalusia esquitxat també pels casos de corrupció. Segurament l’han obligat a dimitir... A mi m’és ben bé igual: que dimiteixi, que el facin dimitir o que el facin fora d’una punyetera vegada, però que desaparegui del mapa!