dilluns, 2 de desembre del 2013

CÓM ES FINANÇA CDC?

Ahir diumenge, inserit en un diari, vaig trobar-me amb aquest tríptic editat per CDC. Primer que res observareu que ja no és CiU, sinó Convergència i, com no podia ser d’una altra manera, s’han apropiat del logotip que abans representava la federació nacionalista.
Han començat la campanya els de CDC? I en tot cas, quina campanya? Per als 2014 hi ha dos grans fites: les eleccions Europees i la hipotètica consulta.
Com podeu apreciar, el tríptic, inusualment, està en català però també en castellà i va dirigit a aquells ciutadans de fora de Catalunya que un dia van venir aquí en busca d’una oportunitat que, segurament, no trobaven a casa seva.
Convergència està Sempre en campanya. Potser si aquest any no hi haguessin eleccions no hauria sortit ara amb aquest fulletó, però aprofitant que n’hi ha, volen aconseguir els millors resultats possibles per assegurar-se un bon nombre de càrrecs.
Però retornant al principi: Cóm es finança CDC? Tants diners tenen que comencen la campanya primers que ningú? Sí, segur que sí. Encara que tingui la seu del partit embargada pel cas Palau de la Música, les fons de finançament deuen d’estar intactes o quasi bé.
I quines són les seves fons de finançament? Evidentment les quotes dels seus militants i les aportacions dels seus càrrecs... O no?