dilluns, 1 de juliol del 2013

I QUÈ?



Finalment el jutge Ruz va enviar a la garjola a Luis Bárcenas... I què? Acabarà afectant això al PP?
-Si Bárcenas era el tresorer del PP, per sobre d’ell bé que hi devia d’haver un secretari de finances que seria l’encarregat de supervisar els comptes del partit... No té cap responsabilitat amb el finançament irregular del seu partit?
-I per sobre d’aquest trobaríem al secretari general i al president... Realment desconeixien el que estava passant?
-La doble comptabilitat trobada a Bárcenas i les manifestacions d’alguns implicats, indiquen que la majoria de càrrecs del partit cobraven sobresous que no declaraven a Hisenda... Quins efectes tindrà?  Seran inspeccionats per l’AEAT?
-Els darrers sondejos que s’han fet públics encara indiquen un avantatge substanciós del PP respecte del seu màxim rival, el PSOE...  Què ha de passar més per a què es giri la tendència?
-Tot i entendre que és molt difícil deixar una cadira i més encara si està associada a un sou i a un sobresou... Perquè no hi ha dimissions al si del PP?  
-La ministra Ana Mato he estat esquitxada reiteradament per la trama de corrupció Gürtel... Per què segueix negant les evidències?
-A la llista de beneficiaris que va confeccionar Bárcenas, no hi figura ni l’Esperanza Aguirre ni Alberto Ruiz-Gallardón... És només casualitat o hi ha alguna mena d’interessos ocults?  
Algú espera ara un gran terratrèmol al si del PP?
Molta més informació sobre les anades i vingudes dels càrrecs del PP a la pàgina www.losgenoveses.com