divendres, 19 de juliol del 2013

LA FRASE MÉS POPULAR DELS POPULARS

Donde dije digo, sigo diciendo digo, aunque lo diga Diego (perdón Luis) 
 
Alfonso Alonso, jeràrquicament el número 3 del PP insisteix Sobre que Rajoy no ha de comparèixer a donar explicacions al Congrés perquè, des de la setmana passada no s’han produït novetats significatives.
Carlos Floriano, així com la resta del PP, no consideren que sigui cap novetat significativa que Luis Bárcenas hagi declarat davant del jutge haver fet pagaments a Rajoy i de Cospedal en diner negre procedent de la caixa B del seu partit.
Tampoc deu de ser cap novetat significativa que Bárcenas li hagi entregat al jutge un llapis de memòria on consta diversa informació sobre el diner negre que va moure durant anys l’extresorer del PP.
També és un detall sense importància que Federico Trillo hagués pagat amb diner negre del partit els advocats que van defensar els militars responsables de contractar l’avio Iak-42 que es va estavellar quan es dirigia a l’Iraq i que, com a conseqüència d’aquest accident, van morir 75 persones entre militars espanyols i tripulació, els cossos els quals, van ser identificats a corre-cuita comenten errors greus.
El propi Federico Trillo, primer president del Congrés i, posteriorment, Ministre de Defensa amb Aznar, surt diverses vegades durant la declaració de Bárcenas. Explica l’extresorer que, personalment, li va portar un sobre com a compensació de la pèrdua d’honoraris que significava el canvi de càrrec davant les queixes del dirigent popular.  
Tampoc és rellevant que el PP, sempre amb el diner negre fruit del finançament il·legal, pagués la campanya electoral del líder opositor de Guinea Equatorial Severo Moto.
Com es pot veure, els sobres es feien servir per a tot. Des de pagar sobresous als càrrecs del PP (per cert, algú em va dir que Josep Piqué també n’hauria cobrat), sinó també per a fer pagaments amb la intenció de no deixar cap tipus de rastre.
El s populars, amb Mariano Rajoy al capdavant, seguiran insistint amb la seva innocència i la delinqüència de Bàrcenas; seguiran dient que la seva compatibilitat és clara i que està auditada pel Tribunal de Comptes; seguiran negant haver cobrar sobresous amb diner negre procedent del finançament il·legal del partit... Però el veredicte popular ja està emès i encara que Rajoy no dimiteixi i no es convoquin eleccions anticipades, la majoria del poble espanyol, aquest cop no els hi perdonarà i, sentencio: Qui la fa, tard o d’hora la paga i Rajoy i la resta del PP ho acabaran pagant!