dimarts, 16 de juliol del 2013

LA SEGONA TEORIA DE LA CONSPIRACIÓ

Ara resulta que l’oposició, sobre tot el PSOE, està en connivència amb Bárcenas per a fer caure el PP del govern.
Els peperos diuen que veuen fantasmes on no n’hi ha...  Ja ens tenen acostumats...
Quan l’any 2004 es van produir els atemptats de l’11-M de Madrid, el PP mantenia, en contra de tota evidència i reivindicació, que els havia comés la banda terrorista ETA. Davant les mentides de qui era el secretari general Ángel Acebes, la ciutadania, convocada via mòbil, va manifestar-se davant de les diferents seus del PP. A llocs com Amposta on per aquell temps no hi havia seu, la convocatòria es va fer davant de l’ajuntament amb les corresponents xiulades i cassolades.
Respectant el dolor de les famílies que van perdre algú als atemptats, la situació de l’executiu, comparativament, és molt més greu. Si fa 9 anys mentien sobre l’autoria d’uns atemptats que sabien que els podia costar unes eleccions, ara menteixen sobre uns fets que tothom sap (fins i tot els propis militants i simpatitzants del PP) que han existit. Hi ha proves concloents que així ho corroboren i fins i tot testimonis sorgits d’entre els seus càrrecs, com per exemple Manolo Milian Mestre, l’exdiputat morellà del Parlament de Catalunya.
En 7 anys i mig de govern de Zapatero, el PP mai va acceptar (al menys públicament) que els autors dels atemptats de l’11-M fossin obra de una cèdula islamista radical. Recolzats pel diari el Mundo (el mateix que avui sembla que els vol veure fora), sempre van mantenir-se ferms en defensa de la teoria de la conspiració. Segons el PP, el PSOE, a l’oposició i la banda terrorista ETA s’haurien posat d’acord per cometre els atemptats i culpar als extremistes islàmics. Mai han acceptat (al menys en públic) que va ser una revenja en contra d’Aznar (el mateix que ara es postula per a retornar a la política activa), per haver ficat a Espanya en una guerra il·legal com va ser la de l’Iraq.
Finalment el PP va recuperar el govern espanyol sense haver de fer res. Ni l’incompliment flagrant del seu programa electoral (si és que hi havia programa electoral), semblava que produïa un desgast apreciable en la intenció de vot.
Però el PP, portador als seus gents de la llavor franquista, també porta incorporada la mentida, la hipocresia, la vanitat, la intolerància... I fins i tot la covardia i el robatori, un clar exemple de la qual és el propi president Mariano Rajoy Brey que opta per amagar-se fins i tot al darrere d’un televisor de plasma per a no veure’s amb el compromís de respondre les preguntes dels periodistes, com per exemple la de si va cobrar sobresous del seu partit i d’on sortien tots aquests diners.  
Quan el PP va arribar al poder ho va fer amb la feixuga càrrega de la Gütel. Més de la meitat dels espanyols coneixíem obertament les martingales que s’havien produït a comunitats autònomes com València, Múrcia i Mallorca amb malversació de cabals públics i tota mena de tripijocs. Però la ciutadania reclamava un canvi de rumb i, malgrat tot, van dipositar la confiança en el PP.
Rajoy hauria de dimitir i, acte seguit, també ho hauria de fer Rubalcaba. El PSOE no pot aspirar a guanyar amb un marge prou ampli que li permeti aplicar les seves polítiques, sinó hi ha un canvi de persones i idees.
Un govern a la italiana posaria Espanya en una situació molt difícil i, els espanyols són tant tontos (també molts catalans) que encara tornarien a votar el PP per a què tornés a ser el salvador del tots els seus mals.
Mentre, els populars, seguiran parlant de la segona teoria de la conspiració, aquest cop segurament recolzats per la Razón. La història sembla que es repeteix i es repetirà com si hagués entrat dintre d’un bucle de sortida impossible. 
El que ha de qudar clar és que són uns MENTIDERS COMPULSIUS I FARAN EL QUE CALGUI PER A MANTENIR-SE AL PODER. ÉS LA DRETA PURA I DURA I HO HAN DEMOSTRAT SEMPRE QUE HAN GOVERNAT, ABANS AMB AZNAR I ARA AMB RAJOY. 
 
Però mentre: RAJOY DIMISSIÓ!!