dijous, 17 de juliol del 2014

ACTITUDS DELS DIRIGENTS DE LA FIFA



El cert és que es fa difícil comprendre algunes decisions que la FIFA ha pres recentment.
Em refereixo a l’atorgament de la Pilota d’Or del Mundial del Brasil 2014 a Leo Messi que, tot i fer alguns partits acceptables (sobre tot els primers), va estat molt lluny de mostrar la millor imatge del qui ha estat considerat 4 vegades consecutives el millor jugador del món.
En canvi al jugador del Mònaco, el colombià James Rodríguez, no sé li ha fet cap tipus de reconeixement tot i ser un dels millors jugadors del mundial i el màxim golejador.  El cert és que molts pocs ho entenen (si és que ho entén algú)
I què dir del que sé li està fent a Luis Suárez, el nou fitxatge del Barça? Què el castiguin sense jugar no sé quants de mesos, no em sembla malament. El tio és reincident per dos cops i per tant, sé li ha d’aplicar la normativa amb tot el seu pes. Però d’aquí que ni el deixen entrenar ni tan sols que el teu nou equip et pugui presentar, simplement em sembla un autèntic despropòsit.
Montes veus clamen per un canvi del màxim estament del futbol. Jo crec, senzillament, que les seves encarcarades actituds estan en vies de semblar-se a les de l’Església Catòlica.